Even voorstellen...

Vrienden van Team Adis

Team Adis biedt bedrijven ondersteuning en hulp bij het uitvoeren van online projecten, waarbij de hoofdfocus ligt op het aantrekken van gerichte bezoekers via de Google zoekmachines. Zodra de juiste bezoekers gegenereerd worden, wordt bekeken en bepaald wat het gewenste gedrag van deze bezoekers zou moeten zijn.

Wilt u graag dat uw potentiële klanten contact met u opnemen? Of wilt u betrokkenheid creëren of de bezoekers laten inschrijven op een nieuwsbrief? Ieder doel vereist een andere aanpak.

9

Heeft scoringsdrift

Emiel Streutker

Emiel is onze ervaren kracht in de punt van de aanval. Met zijn bedrijf Baltussen Parket Onderhoud Service heeft Emiel de krachten van Google Ads persoonlijk ondervonden en mede hierdoor runt hij inmiddels een toonaangevend bedrijf in de parketbranche. Emiel deelt zijn ervaringen graag met andere ondernemers en kan als geen ander de kansen van een bedrijf koppelen aan de mogelijkheden die Google Ads biedt.

11

Brengt evenwicht

René Kerkhof

Rene Kerkhof is een klant van het eerste uur en heeft de afgelopen jaren gemerkt wat een doelgerichte Ads campagne een onderneming kan brengen. Deze ervaringen deelt René graag met andere ondernemers.