Op welke manier kan SEO je helpen?

Geen vaste contracten

Zichtbaar organisch groeien

Altijd resultaat

Wat kan SEO voor u opleveren?

Als ondernemer wil je natuurlijk graag een website die snel en goed gevonden wordt door je doelgroep. Om jouw doelgroep te bereiken is goed vindbaar zijn in Google dus erg belangrijk. Dit kan je bereiken met het optimaliseren van je SEO strategie, ook wel SEO optimalisatie genoemd.

Je doelgroep kun je aantrekken door de inzet van betaalde campagnes (SEA), maar het effect van campagnes is tijdelijk en de kosten kunnen flink oplopen. Vandaar dat de werkzaamheden van Team Adis uit Hoogeveen verder gaan dan alleen SEA. Onze specialisten helpen jou ook met het creëren van een stabiele stroom van gratis bezoekers naar je website, oftewel met zoekmachine optimalisatie (SEO)!

Dit doen we door middel van een gedegen SEO-plan waarin we onderstaande werkzaamheden voor jou uit handen kunnen nemen. Lees hier alle voordelen van SEO.

Content marketing

Content marketing

Content marketing een krachtig middel om de SEO van je website te verbeteren. Door het schrijven van kwalitatieve content die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep, kun je je website naar een hogere positie in Google brengen.

We snappen dat niet iedereen zin en tijd heeft om in de pen te klimmen. Ben jij iemand die content creatie liever uitbesteedt? Geen probleem! Onze specialisten helpen je graag met het creëren van kwalitatieve en relevante content. Met een content strategie bepalen we het zoekgedrag van jouw doelgroep, welke content geschreven moet worden en met welke kanalen dit gedeeld zal worden.

Een essentieel onderdeel van deze strategie is een zoekwoorden onderzoek. Zonder zoekwoorden onderzoek heb je geen inzicht in welke zoekwoorden geschikt zijn voor het optimaliseren van de content op je website. Voor het bepalen van geschikte zoekwoorden houden we rekening met de volgende aandachtspunten:

 • Zoekvolume
 • Concurrentie
 • Relevantie

Technische SEO

Technische SEO

Om goed te kunnen ranken in Google, moet jouw website allereerst in de basis technisch goed op orde zijn. De SEO technische staat van een website wordt beoordeeld op verschillende factoren, waaronder:

 • Laadsnelheid
 • Mobielvriendelijkheid
 • Structuur
 • Indexeerbaarheid
 • Veiligheid

De SEO-specialisten van Team Adis weten precies wat nodig is om de technische SEO van jouw website op orde te brengen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met wijzigingen in het algoritme van Google.

Lokale SEO

Lokale SEO

Wij vullen onze SEO-diensten graag aan met lokale SEO. Met lokale SEO richten wij ons op de vindbaarheid van je bedrijf in een bepaalde regio. Onze lokale SEO-strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Gevonden worden door je doelgroep is één ding, maar uiteindelijk wil je natuurlijk dat bezoekers overgaan tot een bepaalde actie. Dit kan bijvoorbeeld een contactopname of het plaatsen van een bestelling zijn.

Om te zorgen dat een websitebezoeker een bepaalde actie onderneemt, oftewel converteert, is conversie optimalisatie (CRO) de volgende stap die om de hoek komt kijken. Met CRO haal je meer omzet uit je websitebezoekers.

Onze CRO-specialisten gaan aan de slag met een concreet plan om de conversie op jouw site stap voor stap te optimaliseren. Dit doen we als volgt:

 • Huidige status in kaart brengen. Welke pagina’s presteren goed en welke pagina’s hebben verbetering nodig?
 • Doelen bepalen. Welke acties moet ondernomen worden? Hoe maken we deze meetbaar?
 • Testen en analyseren met de juiste tools. Denk hierbij aan A/B testen om verschillende varianten van pagina’s met elkaar te vergelijken.
 • Aan de hand van testresultaten zullen we verbeteringen doorvoeren.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van SEO. Door op de juiste manier te linkbuilden verkrijg je links op relevante websites die verwijzen naar jouw website. Dit geeft een flinke boost aan je vindbaarheid!

Helaas is een goed linkprofiel opbouwen niet gemakkelijk en tijdrovend. Deze tijd en moeite besteed je waarschijnlijk liever aan het helpen van je eigen klanten. Dit begrijpen we en daarom kunnen onze linkbuildingspecialisten jou op dit gebied volledig ontzorgen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we jou op een efficiënte manier helpen om relevante en waardevolle links te verkrijgen.

Benieuwd naar wat jouw website nodig heeft?

Vul onderstaande formulier in en ontvang 3 gratis adviezen op het gebied van SEO!