Even voorstellen...

Over ons

De maatschap Team Adis biedt bedrijven ondersteuning en hulp bij het uitvoeren van online projecten, waarbij de hoofdfocus ligt op het aantrekken van gerichte bezoekers via de Google zoekmachines. Zodra de juiste bezoekers gegenereerd worden, wordt bekeken en bepaald wat het gewenste gedrag van deze bezoekers zou moeten zijn.

Wilt u graag dat uw potentiële klanten contact met u opnemen? Of wilt u betrokkenheid creëren of de bezoekers laten inschrijven op een nieuwsbrief? Ieder doel vereist een andere aanpak.

6

Echte aanjager

Adis Nazareet

Adis Nazareet is 31 jaar oud en opereert sinds 2010 als zelfstandig online marketeer. Adis’ passie is om zijn kennis over te dragen aan lokale ondernemingen. Als nummer 6 voelt Adis zich prettig in een leidende rol, hij behoudt graag het overzicht en zet graag de lijnen uit op het middenveld.

8

Onze creatieveling

Matthijs Beumer

Matthijs Beumer is 29 jaar oud en is sinds 2014 lid van Team Adis. Matthijs vindt het fijn om in teamverband te werken en online projecten te managen. Met rugnummer 8 bewaart Matthijs graag het overzicht. Matthijs is er echter niet vies van om zo nu en dan op avontuur te gaan.

7

Is altijd solide

Melvin Zwiep

Melvin Zwiep is 23 jaar en sinds 2016 lid van Team Adis. Als een creatief denkende nummer 7 kijkt Melvin graag uit naar nieuwe uitdagingen. Zijn winnaarsmentaliteit en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat hij niet opgeeft tot al zijn doelen behaald zijn.

9

Heeft scoringsdrift

Emiel Streutker

Emiel is onze ervaren kracht in de punt van de aanval. Met zijn bedrijf Baltussen Parket Onderhoud Service heeft Emiel de krachten van Google Ads persoonlijk ondervonden en mede hierdoor runt hij inmiddels een toonaangevend bedrijf in de parketbranche. Emiel deelt zijn ervaringen graag met andere ondernemers en kan als geen ander de kansen van een bedrijf koppelen aan de mogelijkheden die Google Ads biedt.

3

Staat z'n mannetje

Sander van Dijk

Sander van Dijk is 21 jaar en sinds 2018 lid van Team Adis. Als nummer 3 is Sander verantwoordelijk voor de opbouw van achteruit. Door het inventariseren van behoeftes en het maken van kansberekeningen zet Sander het middenveld aan het werk.

11

Brengt evenwicht

René Kerkhof

Rene Kerkhof is een klant van het eerste uur en heeft de afgelopen jaren gemerkt wat een doelgerichte Ads campagne een onderneming kan brengen. Deze ervaringen deelt René graag met andere ondernemers. Als ambassadeur is René een voltallig teamlid van Team Adis.

1

Sluitpost

Google Bot

Met nummer 1 incasseert Google Bot zelden misverstanden. Google Bot geeft de tool Google letterlijk en figuurlijk een gezicht. Google Bot streeft ernaar om de complexe techniek achter Google Ads in eenvoudige taal over te brengen aan onze doelgroep. Als blogger is Google Bot dan ook verantwoordelijk voor alle artikelen die op onze website geschreven worden.