Heeft u ooit een prachtig geschenk van hout cadeau gedaan aan vrienden of familie? Zoniet, dan moet u dat zeker gaan doen! Geef unieke borrelplanken, een gepersonaliseerde tuinbank of toch een echte designlamp.

Woodlaser, de specialist op het gebied van hout bewerken

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het laseren, graveren en snijden van hout is Woodlaser. Elk houtsoort op de markt, kunt u hier op maat laten snijden of bewerken. Hierbij kunt u denken aan grote MDF- platen, maar ook kleine planken van bamboo.

Echter zijn grote houten platen niet het enige dat door Woodlaser bewerkt kan worden. Wat te denken van talloze houten producten, waaronder borrel- en snijplanken, wijndoosjes en tuinbanken.

Woodlaser levert wereldwijd zowel aan particulieren als bedrijven (restaurants, de meubel- industrie etc.)

Google Ads kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Team Adis een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige websiteprestaties, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

De diensten wegzetten met Google Ads

Woodlaser is een bedrijf, die nog niet heel lang actief is op de markt. Met een nog jonge website, zijn er weinig pagina’s geïndexeerd in het organische zoeknetwerk van Google. Door Google Ads zoekwoordcampagnes in te zetten, werd ook Woodlaser binnen no- time gevonden in de bovenste zoekresultaten van Google op woorden als “Hout lasergraveren” of “Borrelplank graveren”.

De advertenties van de zoekwoordcampagnes worden aangevuld met advertentie extensies. Hier komen onder meer het telefoonnummer voor snel contact, maar ook de USP’s terug! Tenslotte wordt er gebruik gemaakt van remarketing. Bezoekers die al eens eerder interesse hebben getoond, worden hiermee opnieuw bereikt.

Door de succesvolle inzet van deze campagnes, ontvangt men zo’n 2-4 offerte aanvragen en telefoontjes per dag!