Uw mening,
belangrijk!

Klant Beoordelingen

Anton van den Ham
Gepubliceerd op 10 januari 2018
10,0 / 10

Professionele organisatie en erg betrokken medewerkers. Weten bijna alles van Google af en als ze het niet weten dan zoeken ze dit direct uit.

Arman Terezian
Gepubliceerd op 30 oktober 2017
10,0 / 10

Adis een prachtige jonge knul vol passie, inzicht en kennis zeer efficient en resultaatgeicht! Top bedrijf bedankt voor alles. Gr Terzian Inc.

Francois Wieringa
Gepubliceerd op 7 augustus 2017
10,0 / 10

Tim Buining
Gepubliceerd op 7 juli 2017
10,0 / 10

Lisja Hu
Gepubliceerd op 10 mei 2017
10,0 / 10

In ben helemaal onder de indruk van zijn kennis en systematiek van Adis. Hij heeft in korte tijd veel verbeteringen aangebracht in onze website, zodat bezoekers langer blijven hangen, meer pagina’s bezoeken en het meest belangrijk, ook de actie ondernemen om te reserveren. Dank je Adis voor je geduld en altijd heldere uitleg!

Lien Heijer
Gepubliceerd op 13 maart 2017
10,0 / 10

Team Adis helpt ons inmiddels een jaar met de optimalisatie van Google Adwords. Omdat de markt van 3D printen vrij lastig is betekende dit ook een hele zoektocht naar de juiste aanpak. Samen zijn we er uit gekomen en het resultaat wordt langzaam zichtbaar. Adis geeft in ieder geval niet op en koppelt het ook terug als het nog niet gaat zoals gewenst. Eerlijk en open. Een erg prettige samenwerking!

Rob Nicolaï
Gepubliceerd op 8 februari 2017
10,0 / 10

Ik heb regelmatig contact met de mannen van team Adis (onze kantoren zitten in hetzelfde pand) en ze willen graag tijd vrij maken om mee te denken over sterke onlinemarketingoplossingen. Ze weten snel tot de kern door te dringen en zijn echt gespecialiseerd in hun vakgebied. Ik (Bureau Nicolai) kan ze van harte aanbevelen, als u graag betere resultaten wilt halen.

Bob Kort
Gepubliceerd op 8 februari 2017
10,0 / 10

We werken al een aantal jaren intensief samen met Adis en zijn collega’s. Dat doe je uiteraard alleen als je zeer tevreden bent over de samenwerking. Team Adis heeft onze website www. TrappenXL naar een hoger level gebracht. Ook in de opbouw van onze webshop Prijzentrappen hebben ze een groot aandeel gehad.

Namens Level Trappen veel succes!

Paul de Boer
Gepubliceerd op 8 februari 2017
10,0 / 10

Ik werk sinds een maand samen met team Adis. Het is erg prettig en leuk met hun samen te werken en de communicatie verloopt goed. Vragen worden snel en deskundig beantwoord. Zeker aan te raden!

Tom Berkvens
Gepubliceerd op 5 januari 2017
10,0 / 10

Team Adis beheert de Adwords campagne van Prevent Clinic. We zijn erg tevreden over de werkwijze en de vakbekwaamheid van Team Adis. We kunnen Team Adis aan iedereen aanraden.

Mike de Goede
Gepubliceerd op 4 januari 2017
10,0 / 10

Team Adis beheert en optimaliseert al enige tijd de AdWords campagnes voor één van mijn bedrijven. Adis en zijn team hebben kennis van zaken en zijn uiterst snel in hun communicatie. Voor mij een fijne partij om mee samen te werken!

Maryam Palanjian
Gepubliceerd op 15 september 2016
10,0 / 10

Angelic Bloemberg
Gepubliceerd op 14 september 2016
8,0 / 10

Voor een opdrachtgever heb ik Adis uitgenodigd een training te geven. Hiervoor hadden we wel wat specifieke eisen. Adis heeft aan alle eisen voldaan en heeft verbinding weten te maken met de groep deelnemers! Iedereen heeft er veel aan gehad! Ik kan Adis aanbevelen!

Ciska Snel
Gepubliceerd op 4 april 2016
10,0 / 10

Niet alleen levert Team Adis uitstekende kwaliteit, ook willen zij hun kennis graag delen. De afgelopen weken heb ik namens de Business School sparsessies met Team Adis gehouden waarin wij hebben bekeken hoe wij online marketing in het lesprogramma op kunnen nemen.

Het belang van het toepassen van Online marketing dmv Google Adwords is mij volledig duidelijk geworden. Samen met Team Adis gaan wij kijken wij dit kunnen implementeren in het onderwijs van de Business School in Hoogeveen.

Afgelopen week was de kick-off met een interessante en interactieve workshop over de customer journey. Met praktische voorbeelden maakte Adis de verschillende fases inzichtelijk. De komende weken gaat de klas dit toepassen in de praktijk. Volgende stap is dat ons team docenten opgeleid gaat worden door Team Adis. Ik heb veel vertrouwen in Team Adis door hun creativiteit en professionaliteit.

Fahram Avedisian
Gepubliceerd op 31 maart 2016
10,0 / 10

Bert Mol
Gepubliceerd op 28 maart 2016
10,0 / 10

(Team) Adis helpt ons al jaren met kefirnl en thekefircompany. In deze tijd heb ik gemerkt dat Adis niet alleen veel verstand heeft van Google Adwords en marketing in het algemeen maar dat hij tevens een prettige persoonlijkheid heeft. Betrouwbaar, stipt, assertief en hij denkt altijd mee. De laatste tijd is zijn team uitgebreid en deze heren zijn duidelijk uit hetzelfde hout gesneden!

Sandra Lakebrink
Gepubliceerd op 2 juni 2015
8,0 / 10

Diverse ontwikkelaars van Bewust in de Regio hebben afgelopen vrijdag een training gevolgd, gegeven door Adis Nazareet. De training “Analytics & Bezoekers” ging over Google Analytics en een stukje online marketing. We hebben er veel van geleerd en gaan nu het geleerde in praktijk brengen. Bedankt Adis voor een mooie en leerzame training.

Hans Baars
Gepubliceerd op 2 juni 2015
8,0 / 10

Adis heeft in een uurtje helder gemaakt wat voor velen van ons toch een duister gebied blijft. Namelijk het inzichtelijk maken van websites, bezoekers en hoe je de eigen site beter kunt laten functioneren. Goed, duidelijk en begrijpelijk verhaal! Top.
Dank voor deze heldere uitleg.

Ruben Berendsen
Gepubliceerd op 30 januari 2015
10,0 / 10

Roelof Linde
Gepubliceerd op 29 oktober 2014
10,0 / 10

Adis heeft 5 stage-studenten en 3 ondernemers binnen Ondernemershotel “De Compaen” op een snelle en duidelijke manier wegwijs gemaakt in de wereld van Google. We hebben dit gezamelijk gedaan door de case “Lopende Reclame” onder te brengen in een Ad-Words-campagne. Door het doen en zien heeft dat de aanwezigen een stuk wijzer gemaakt! ADIS BEDANKT !!

Youri Wanders
Gepubliceerd op 28 oktober 2014
10,0 / 10

Team Adis houdt haar kennis niet voor zichzelf. Vandaag heb ik samen met andere studenten en professionals een zeer interessante Google Adwords workshop gevolgd.
Team Adis wist tijdens deze workshop, de voor de leek ingewikkelde theorie, helder en met praktische voorbeelden uit te leggen. Door de interactiviteit van de workshop en de op professionele wijze overgebrachte kennis kon de groep de ruimte een stuk wijzer verlaten.
Het belang van een goede Google Adwords campagne en de inrichting hiervan is ons volledig duidelijk geworden. Duidelijk is ook dat Team Adis op dit gebied de absolute specialisten zijn die ik iedereen kan aanraden.

Sjacko de Jonge
Gepubliceerd op 11 oktober 2014
10,0 / 10

De mannen van Team Adis helpen op dit moment met de herpositionering van de website van mijn vrouw. Zelf ben ik er als manusje van alles bij betrokken. Door goed te kijken en goed te luisteren, hebben we – zo denken we – zelf wel wat verstand van vindbaarheid in Google en of klanten al dan niet zullen klikken op een product.
ik merk dat de ontwikkelingen zo snel gaan, dat het voor iemand die niet iedere dag bezig is met online marketing niet bij te houden is. Adis en Matthijs kunnen heel goed weerleggen waar om iets vroeger wel ging zoals het ging en waarom het nu niet meer werkt. Maar hoe het wel zou kunnen, weten ze ook.
Vanaf binnenkort gaat Team Adis ondersteunen met Upselling en Crossselling vanuit het CMS. En met Google shopping, als dat voor bepaalde producten handig of verstandig is. Met eerdere adwords campagnes stegen de verkopen merkbaar. Dus de betrokkenheid van Team Adis bij de nieuwe marketing activiteiten worden met vertrouwen tegemoet gezien.

Albertus Koekoek
Gepubliceerd op 1 oktober 2014
10,0 / 10

Werk inmiddels 4 maand samen met Adis & Matthijs. Ze weten waar ze het over hebben. Beiden experts te noemen als het gaat om Google adwords en SEO. Altijd gemotiveerd om alles uit online marketing te halen en gaan er beiden 100% voor!

Ruben van der Haar
Gepubliceerd op 1 oktober 2014
10,0 / 10

Voor mijn werk ontwerp en ontwikkel ik website’s. Voor advies over online marketing kan ik altijd terecht bij deze twee heren. Ze nemen de tijd voor je en zijn experts op dit gebied. Daarnaast werk ik graag met mensen die ook een passie hebben voor hun vakgebied. Vol vertrouwen verwijs ik vaak mijn klanten door naar Adis en Matthijs als het gaat om online marketing.

Rene Kerkhof
Gepubliceerd op 1 oktober 2014
10,0 / 10

Adis en Matthijs zijn vanaf maart bezig met opstellen van verschillende campagnes en komen telkens met vernieuwende tips en ideeën. Alle betaalde campagnes binnen Google zijn allen winstgevend. Door enkele campagnes heb ik dagelijks offerte aanvragen en telefoontjes! Jongens zijn erg professioneel en betrokken! Ze proberen er alles aan te doen om goed gevonden te worden voor een z’n laag mogelijke prijs. Kortom een aanrader!

Pascal Rust
Gepubliceerd op 1 oktober 2014
10,0 / 10

Mijn ervaring met Adis en Matthijs is uitstekend! Vanaf het moment van kennismaking tot het doorspreken en uitvoeren van diverse adwords Campagnes. Adis en Matthijs beschikken over meer dan uitstekende kennis in hun vakgebied. Adis en Matthijs helpen je echt een stap verder!

Geef uw mening! Schrijf nu uw beoordeling over ons! Geef uw beoordeling!