Kunnen wij u van dienst zijn?

Geen vaste contracten

Vrijblijvende kansberekening

Binnen 3 maanden resultaat

Wat kan Google Ads voor u opleveren?

Wilt u maandelijks 100 sales draaien? 50 offerteaanvragen ontvangen? Hoe concreter u de bedrijfsdoelstellingen met ons deelt, hoe beter wij een reële inschatting kunnen maken welke bijdrage Google Ads kan leveren bij het behalen van uw doelen.
Indien wenselijk, maken wij een kansberekening op maat waarin de kans van slagen en bijbehorende strategie gepresenteerd wordt.

In 85% van de gevallen kunnen wij de doelen, die we in ons strijdplan gepresenteerd hebben, binnen 3 tot 6 maanden nakomen. Zie het als een guntermijn, dat na een aantal maanden dubbel en dwars terugverdiend zal worden. We werken niet met vaste contracten, omdat wij vertrouwen in onze kennis en de haalbaarheid van onze, vooraf ingeschatte, kansberekeningen.

Google Search Ads

Bij welke zoekopdrachten wilt u zichtbaar zijn in de Google zoekmachine? Hoe zoekt uw doelgroep? Wij maken vrijblijvend een kansberekening voor uw markt.

Google Shopping Ads

Verkoopt u producten via uw eigen webshop? Wij vertellen u graag hoe krachtig Google Shopping is in het laten stijgen van uw verkopen, oftewel in uw omzet.

Google Remarketing Ads

Uw website wordt zichtbaar getoond op meer dan twee miljoen websites en met display adverteren kunt u de bezoekers hiervan overtuigen om ook uw websites te bezoeken.

Google Display Ads

Uw website wordt zichtbaar getoond op meer dan twee miljoen websites en met display adverteren kunt u de bezoekers hiervan overtuigen om ook uw websites te bezoeken.

YouTube Ads

Youtube is na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Youtube biedt uitkomst wanneer consumenten producten meer wil ‘beleven’ dan een productfoto in een webshop.

Conversieoptimalisatie

Uit onderzoek blijkt dat het gemiddelde conversieratio in alle branches 3,65% bedraagt. Oftewel, gemiddeld converteert 3,65 bezoekers op de 100 bezoekers. Maar wat nou als dit keer 2 gaat?

Vragen of kansberekening?

Heeft u vragen of wilt u een kansberekening laten maken om te kijken hoeveel sales u binnen kunt halen met Google Ads? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!